Tekniksprånget

Arbetsgivaren och dess verksamhet

Under våren 2018 erbjuder vi möjligheten för en praktikant att bli en del av vårt projektteam för att tillsammans med oss arbeta för fortsatt tillväxt och utveckling av vår verksamhet. Vår ambition är att du skall få ta del av det spännande, utmanande och varierade arbete som vi har framför oss.

Vår tanke är att ge dig som praktikant en helhetsbild av vårt affärsområde Prefab som innefattar arbete såväl inom projektledning som konstruktion, försäljning och tillverkning. Du kommer att få besöka våra olika avdelningar för att träffa och introduceras av medarbetare som är specialister på sina områden. Vi kommer att erbjuda dig en djupare inblick i vårt arbete kring projektledning och projektering där vi hoppas att du skall kunna hjälpa oss i vårt dagliga arbete, vara delaktig i förbättringsprojekt och efterhand med stöttning kanske till och med kunna driva egna projekt. Vår projektchef Anton kommer att vara din handledare och honom kommer du kunna bolla dina tankar, frågor och idéer med genom hela praktiktiden.

Vi tror och hoppas att praktiktiden hos oss skall bli en tid för utveckling, upptäckande och spännande arbete som ger dig värdefulla insikter och erfarenheter att ha nytta av i ditt fortsatta arbetsliv.

Vad får man göra som praktikant hos Thomas Betong ?

Tycker du att detta låter spännande? För att du ska trivas och få ut så mycket som möjligt av din praktiktid hos oss tror vi att du skall vara tekniskt lagd och ha intresse för byggbranschen. Har du gått en teknisk utbildning med inriktning mot samhällsbyggnad så ligger praktikplatsen hos oss helt i linje med din utbildning.

Placering: Stockholm, Odenplan

Vi ser mycket fram emot att träffas och dela våra arbetsdagar tillsammans med dig.
Varmt välkommen med din ansökan!

Thomas Betong är ett svenskt företag med 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Vi erbjuder också en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Vi är specialisterna på betong och har ambitionen att vara bäst i branschen. Thomas Betong har ca 340 anställda fördelat på 38 fabriker och ytterligare några kontor. Bolaget ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.

Praktikplatser