Tekniksprånget

Arbetsgivaren och dess verksamhet

Sandberg & Söner är ett modernt ingenjörsföretag fokuserat på avancerad maskinbearbetning av större komponenter åt Sveriges ledande verkstadsföretag. Vi kombinerar spetskompetens inom metallurgi, skärteknik och mekanik.

Det finns detaljer från Sandberg & Söner som ligger 3 km under havsytan. Andra detaljer bromsar fordon på 25 ton. Vi tillverkar produkter som används i partikelacceleratorer för att detektera minimala cancerceller, säkerhetskopplingar till fordonsindustrin och reservdelar till våra största stålproducenter. Det gemensamma för våra kunder är att de kräver något utöver det vanliga. 

Att arbeta i denna miljö gör att du får möjlighet att utvecklas och arbeta med tillverkningsteknik, utrustning och produkter som ligger i absolut framkant.

Vad får man göra som praktikant hos Sandberg & Söner?

Vi på Sandberg & Söner satsar på att behålla och utveckla vår personal och ser Tekniksprånget som en utmärkt möjlighet att både marknadsföra oss och visa vilka spännande och utvecklande arbetsuppgifter man kan arbeta med som ingenjör. Vår förhoppning är att du i framtiden ska vilja arbeta hos oss på Sandberg & Söner med att utveckla ledande tillverkningsteknik.

Som praktikant hos Sandberg & Söner kommer du att få chansen att arbeta med tekniska frågor och hålla i spännande projekt både inom tillverkningen och stödfunktioner. 

Välkommen att söka praktikplats hos Sandberg & Söner!

Praktikplatser