Tekniksprånget

Arbetsgivaren och dess verksamhet

På Munters är vi experter på energieffektiva klimatlösningar om det så gäller avfuktning, luftbehandling eller ventilation. En viktig del av vårt arbete är innovationstänk, och vi arbetar ständigt för att göra våra produkter ännu mer energieffektiva och hitta nya metoder för energioptimering. Med 60 år av innovation i ryggen så vet vi vad vi talar om. 

Som global marknadsledare inom avfuktning och luftbehandling är det också viktigt för oss att vara med och skapa långsiktiga och hållbara lösningar som ger våra kunder möjlighet att minska sin energiförbrukning. Klimattänk och energieffektivisering är därför högt upp på vår lista av prioriteringar. Vi hjälper våra kunder att reducera energiförbrukning inom många olika områden såsom i produktion och förvaring av livsmedel. På IKEA:s varuhus njuter till exempel kunderna av ett behagligt inomhusklimat samtidigt som varuhuset sparar 75 % i energikostnader. Ett viktigt bidrag till en mer hållbar framtid. 

Vad får man göra som praktikant hos Munters?

Som praktikant hos oss kan du att få arbeta med våra produktionsingenjörer för att lösa problem i och optimera tillverkningsprocessen eller på vår R&D avdelning som utvecklar befintliga och nya produkter.

Praktikplatser