Tekniksprånget

Arbetsgivaren och dess verksamhet

Etac – Där innovation och humanism möts
Etac är ett svenskt företag med internationell verksamhet. Vi tillverkar och säljer produkter som hjälper människor med nedsatt rörelseförmåga att få en bättre vardag. Rullstolar, lyftanordningar och hjälpmedel i köket är några områden vi jobbar med. Våra produkter finns på sjukhus, sjukhem och även i privata hem och det är inte helt osannolikt att du någon gång träffat på produkter från Etac. 
Etacs produkter kombinerar både design, innovation och funktion och vi har vid flera tillfällen vunnit internationella designpriser. Produkterna ska vara enkla att använda samtidigt som de måste uppfylla betydande medicintekniska krav. Alla dessa delar gör vår vardag fylld av spännande och utmanande problem att lösa.

Vad får man göra som praktikant hos Etac?

Etac finns idag i Europa, USA och Australien. Totalt är vi 800 medarbetare. På vår enhet i Anderstorp utvecklar, testar och producerar vi våra produkter. Som praktikant i Anderstorp får du en unik möjlighet att vara med i hela kedjan av aktiviteter – från idé till färdig produkt. Du får vara med och lösa problem som bidrar till vår vision – att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar. 

Vi har inte ett färdigt praktikprogram utan försöker istället matcha arbetsuppgifter och praktikant med varandra. Låter produkttester spännande? Eller programmering? Test av prototyper? Vi lovar dig en praktik där vi tillsammans hittar lösningar på viktiga problem. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Praktikplatser